Βροχές στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά, στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη, χιόνια στις υπόλοιπες περιοχές, με τα εντονότερα φαινόμενα στα ανατολικά ηπειρωτικά και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2012.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -10 ως 0 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 0 ως 6 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 2 ως 8 στη Δυτική Ελλάδα, 10 ως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Θυελλώδεις ως πολύ θυελλώδεις άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο, μέτριοι νοτιοδυτικοί στα νοτιοανατολικά πελάγη. Σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.
Χιονόνερο στα πεδινά με χιόνια στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 4 ως 5 βαθμούς. Θυελλώδεις άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.
Νεφώσεις με ασθενείς χιονοπτώσεις κατά περιόδους περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 2 βαθμούς. Ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Πηγή: http://www.meteo.gr/

Advertisements