Στις 13 Μαρτίου στην Αθήνα και στις 14 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη μην χάσετε δύο μοναδικά Γεγονότα!

Σειρά προιόντων Herbalife24 για τις 24 ώρες ενός αθλητή. Εξειδικευμένα προιόντα για πριν, κατα τη διάρκεια και μετά την προπόνηση και τον αγώνα.

Ενημερωθείτε από τους καλύτερους! Θα έχουμε την τιμή το Μάρτιο 2012 να βρίσκεται στην Ελλάδα σε 2 εκπληκτικές ημέρες μια αυθεντία της Αθλητικής Ιατρικής και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Herbalife o Dr. Marco De Angelis:

Είναι Ιταλός κι είναι από τους κορυφαίους στον κόσμο καθηγητές της Ιατρικής Επιστήμης του Αθλητισμού. Είναι ο επικεφαλής στα θέματα Αθλητικής Ιατρικής της Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Ιταλίας και είναι καθηγητής στο κορυφαίο Πανεπιστήμιο του είδους, του Πανεπιστημίου της L’ Aquila, κατέχοντας την έδρα του καθηγητή κίνησης και άσκησης με πλήθος δημοσιεύσεων σε διεθνή έγκυρα περιοδικά, συγγράμματα καθώς συμμετέχει σε διεθνής επιτροπή υψηλού κύρους. Έχει επίσης διδάξει θέματα τα οποία σχετίζονται με εργοφυσιολογία, μεθοδολογία της προπονητικής και διατροφολογία σε πολλά Πανεπιστήμια και στα καλύτερα σωματεία της Ιταλίας.

Έχει επίσης μαύρη ζώνη στο καράτε με δύο DAN. (Δηλαδή έχει εκπαιδεύσει και αναδείξει δύο μαθητές του επίσης με μαύρη ζώνη).

Για πληροφορίες σχετικά με την ακριβή τοποθεσία και τις ώρες της εκδήλωσης επικοινωνήστε στο 6947949478 ή στο info@fit-4-all.gr

Πηγή: http://fit-4-all.gr/