Το κοινωνικό δίκτυο «Χωρίς Μεσάζοντες» γνωστοποιεί την έναρξη λειτουργίας του στον σύνδεσμο www.xoris.gr.

Το κοινωνικό δίκτυο Χωρίς Μεσάζοντες, δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2012, έχοντας τις ρίζες του στην ιδέα αρκετών συμπολιτών μας, να να προβούν στην πώληση προϊόντων, απ’ ευθείας από τον παραγωγό, στον καταναλωτή, αποφεύγοντας έτσι τους μεσάζοντες μεγαλέμπορους και τα υπερβολικά, και χωρίς λόγο κόστη.

Τα μέλη της κοινότητας στοχεύουν να δώσουμε σε όλους τους παραγωγούς την ευκαιρία να προωθήσουν τα προϊόντα τους, άμεσα, ανέξοδα και απ’ ευθείας στον καταναλωτή, που με την σειρά του θα λαμβάνει προϊόντα Ελληνικά, αρίστης ποιότητας, και πάντα σε τιμές πολύ φθηνότερες από ότι στην αγορά, ξέροντας πλέον ότι αγοράζει απ’ ευθείας από τον παραγωγό.

Οι βασικοί στόχοι του δικτύου είναι οι εξής:

* Να βοηθήσει τους Έλληνες παραγωγούς να προωθήσουν τα αρίστης ποιότητας εγχώρια προϊόντα τους, τα οποία τα τελευταία χρόνια, αντικαθίστανται με αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας προϊόντα εισαγωγής, σε κατά πολύ υψηλότερες τιμές, με αποτέλεσμα τα Ελληνικά προϊόντα να μένουν αδιάθετα και να σαπίζουν στα χωράφια.

* Να βοηθήσει τον Έλληνα καταναλωτή, ιδιαίτερα στις μεγαλουπόλεις, να βρει προϊόντα αγνά, προϊόντα που συνήθως ούτε καν υπάρχουν στα σουπερ μαρκετς, πάντα Ελληνικά και το βασικότερο, σε τιμές χονδρικής.

* Να γνωριστούν μεταξύ μας, παραγωγοί και καταναλωτές, δημιουργώντας έναν δεσμό φιλίας, και μέσω αυτού οι αγορές να γίνονται χωρίς άγχος, πάντα στην ώρα τους και το βασικότερο, υγιεινά και με ασφάλεια.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να διαβάσουν τους Κανόνες Χρήσης της κοινότητας αλλά πολύ περισσότερο στον Οδηγό Ασφαλής Αγοράς.

Πηγή: http://www.econews.gr

Advertisements